Möt vår styrelse

I-Techs styrelse är en blandning av högkvalificerade individer.

Hem / Bolagsstyrning / Styrelse

Styrelsen

I-Techs styrelse utgör en blandning av högkvalificerade personer med omfattande erfarenhet från entreprenörsuppdrag kombinerat med kompetens inom teknikutveckling och kommersialisering.

I-Techs styrelse och ledning arbetar med en aktiv ägarstyrning och I-Techs största ägare finns representerade i styrelsen.

I-Tech Styrelse 2023 Web
I-Tech-Full-Webbupplösning-50-Stefan

Stefan Sedersten, Styrelseordförande sedan 2014. Styrelseledamot sedan 2014.

Stefan har en bakgrund från radarelektronik och marin framdrivningsindustri och har haft olika ledande befattningar inom inköp, produktion och FoU. Stefan är nu VD för Berg Propulsion Group, en ledande leverantör av ställbara propellrar för marinindustrin.

Tomas Tedgren, Styrelseledamot sedan 2017.

Tomas arbetar som ledningskonsult i bland annat Pomona-gruppen AB och flera av dess dotterbolag. Innan dess var han VD för Pomonagruppen AB i 17 år.

I-Tech-Full-Webbupplösning-26-Tomas-T
I-Tech-Full-Webbupplösning-24-Mikael

Mikael Laurin, Styrelseledamot sedan 2011.

Mikael har bred erfarenhet som lednings- och strategikonsult från flertalet branscher, länder och discipliner.

Han har arbetat för olika konsultföretag, med fokus på Supply Chain Management, affärsstrategi och ledning.

Han är nuvarande VD för Lean Marine AB. Innan dess var han under en lång tid VD för Laurin Maritime Group som drev en modern tankflotta för oljeprodukter och kemikalier världen över med sexton stycken 45-50 000 dödviktston kemikalieklassade fartyg.

Mikael var en också en av grundarna till Consiglio AB, ett konsultbolag fokuserat på strategi och ledning. Utöver detta har Mikael över tid varit styrelseledamot i flertalet bolag och branschorganisationer.

Tomas Bergdahl, Styrelseledamot sedan 2020.

Thomas Bergdahl har en bakgrund från kemiindustrin och haft olika ledande befattningar inom Management, Försäljning och Operation.

Thomas har arbetat 17 år inom Sherwin Williams, världens största färgföretag med den senaste positionen som VP and General Manager EMEAI.

Thomas är sedan 2018 CEO för Herenco AB, en privatägd industrikoncern som bland annat levererar förpackningar till kemiindustrin.

I-Tech-Full-Webbupplösning-35-Tomas-B
I-Tech-Full-Webbupplösning-16-CS

Chatarina Schneider, Styrelseledamot sedan 2020

Chatarina Schneider har arbetat mer än två decennier för kemikoncernen AkzoNobel och har i olika ledande positioner lett multikulturella team inom affärsledning, marknadsföring och försäljning.

Hon har också varit ansvarig för en affärsverksamhet inom Akzo Nobel i Asien.

Chatarina Schneider är idag vd för kemikaliedistributören AmphoChem AB och Pemco Additives AB.

Raouf Kattan, Styrelseledamot sedan 2022

Raouf Kattan har en lång erfarenhet inom fartygs-industrin där han började sin karriär redan 1975. Fokus har framför allt varit inom färger/beläggningar för den marina industrin. Han startade 1998 bolaget Safinah, som idag är en världsledande konsultfirma inom ”coatings for the marine, energy, infrastructure and yacht markets”.

Raouf arbetade i ledande positioner och som styrelseledamot i bolaget fram tills 2018, då bolaget såldes. Sedan dess har Raouf fungerat som rådgivare till bolaget

Raouf Kattan profile photo
Kommunikation för Investerare

Registrera dig här för att få de senaste pressmeddelandena och finansiella rapporterna från I-Tech AB direkt till din inkorg.

Senaste Nyheter

2024

Se I-Techs VD, Philip Chaabane presentera rapporten den 8 februari, kl 10:30: Här.Läs hela rapporten här: Finansiella rapporter &ndash...
I-Tech AB:s valberedning har beslutat att föreslå nuvarande verkställande direktör Philip Chaabane som ny styrelseordförande...
I-Tech AB:s vd Philip Chaabane kommer efter tio år som bolagets verkställande direktör föreslås att väljas som styrelseordförande...